Anotace: ...
Dáš mi pusu?
zase tklivounapíšeš si když jsem tichoumúzou na tvých rtech
prý půjč mi úsměvale nevracím niczpět
a já
věnuji ti
své místo činuna kůžikde smíš přivonět...
♫
Za jeden úsměv jich deset vrátím zpět. To abych tvůj smutek rozehnal. Místo činu ohradím policejní páskou. To aby se tam nikdo nedostal. .......zase smutníš ???...
27.04.2016 07:39:56 | Mácha
jo jo..zase
27.04.2016 13:28:14 | Kett
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?