Máj lásky čas
Anotace: Pro lásku cokoliv.
V květnu v kvítí pod rozkvetlou třešní,
dva milenci stojí,
nepoznaný pocit štěstí,
on však myslí na jinou.
V květnu v kvítí pod rozkvetlou jabloní,
dva milenci stojí,
v jeho mysli dívka jiná,
zahradou hřích zavoní.
V květnu v kvítí pod rozkvetlým stromem,
dva milenci stojí,
zamilovaní nad hrobem,
v hrobě dívka, kterou neměl rád.
Přečteno 566x
Tipy 9
Poslední tipující: Lékařka duše, Smeglofus, Janna, Mácha, vodnař
Komentáře (7)
Komentujících (3)