Dotyk srdce
Anotace: Čekání na okamžik...
Někdo troubí.
Odhrnu oranžovou krásu a
nakloním se.
Pozdě. Nikoho nevidím.
Zatáhnu.
Dotyk.
Ten známý dotyk na krku.
Na paži.
Na zádech.
Otáčím se.
Nehty projíždím havraní vlasy.
Ty vlasy poznávám.
Pssssst!
Mluvíme tělem.
Tak to mám nejradši.
Objímáš mě.
Objímám tě.
Je čas.
Vlečka je ve skříni.
Přečteno 409x
Tipy 6
Poslední tipující: Nikita44, Frr, Mácha, Jin&Jang
Komentáře (1)
Komentujících (1)