Jen tak si píšeš verše krásné do oblak...
13.06.2016 16:06:00 | JSJ
Ano, jenom tak
píši jako drak
na mráčky i na nebe,
pro jiné i pro sebe...
:-)
14.06.2016 03:50:50 | Kozoroh 1
Myslel jsem si jaký jsem romantik, ale teď vidim co je být
romantikem .....dobrý....:-)
28.04.2016 02:05:34 | Mácha
Nu, někdy se to tak vyvrbí, ono záleží i na naladění a případné inspiraci! Někdy taky jen zvednu tlamu a vyju na měsíc, stejně jako ty v tom profilu...:-)
A já mám inspirace dost z rozličných portálů, kam chodím, často pod různými jmény. Takže jiné jméno utéže básně neznamená, že je to plagiát! Ovšem tady jsem nejdéle a vlastně jsem tu toho i nejvíc míval ještě z dob, kdy šlo vložit dvě dílka denně...Jinde už bylo jen jedno, na saspi to pošleš jednou za pět dní a musí ti to redaktor publikovat...:-)
28.04.2016 23:40:41 | Kozoroh 1