V ranní mlze
od rtů dolů
pohladím nos
a ještě k tomu
nechám spadnout ramínka
odrazy lesku od parfému
kdy kapky kůže
vpíjí něhu
jsem na chvíli
Christina (Aguilera)
touha v krajkách
při nádechu
odkryje ti
křivku směru
ruku v džínách vsunutou...
Hmmmm....hmmmm....chtěl jsem něco....ale představa tebe a ...atd. ...mi vzala slova....
....:-))....nádhera...
28.04.2016 20:36:14 | Mácha