IDEALNY MUZ
Anotace: Tuzim najst muza z inej doby Ktory cti svoje idealy Mecom by moje srdce dobil Plamenom tuzby by m...
Tuzim najst muza z inej doby
Ktory cti svoje idealy
Mecom by moje srdce dobil
Plamenom tuzby by ma spalil
Nech bojuje az do svitania
A nepriatelom hlavy stina
A obcas ked ho v boji zrania
Nech prepadne ma hrozna vina
Nech laskavy a statocny je
Ked pasuje sa s problemami
Len pre mna nech mu srdce bije
Nech krasne zneznie, ked sme sami
Tuzim najst muza z inej doby
Co nebude mat zo mna strach
Mozno sa este nenarodil
A mozno zije len v rozpravkach...
Přečteno 337x
Tipy 4
Poslední tipující: Mácha, Janna, P.Pellinsky, Jenda P.
Komentáře (5)
Komentujících (4)