Krasne
Krasne,
videt Tve oci zarici,
ty jiskricky planouci,
az k rasam mym.
Pohlednout,
za ty studanky,
jenz zakryvaji,
dusi,
s vyhledem,
na Tvuj srdcebeat.
Ty zlomky epopeje,
kdy svet se smeje,
slunce nechodi spat,
ja nemusim nic hrat,
krasne...
Přečteno 438x
Tipy 8
Poslední tipující: Kubíno, Lioness, Jort, Mácha, Jin&Jang
Komentáře (3)
Komentujících (3)