Most
Anotace: po kterém putuji
V hlavě honí se mi divné tvary,
vroucí záludnosti hořkých myšlenek.
Do kalných barev se (tam) zamotaly,
a pod hrudní kostí mají oddenek.
Hrdlo svírá průnik rovin času,
pokřivených tíhou podlých vzpomínek.
Obrazy, co vytratily krásu,
v kamnech dohasínající ohýnek.
Most, po kterém přecházím, se bortí,
okraje se ztrácí v mračnech temnoty.
Pokouším se ještě nadechnouti,
dát mi první pomoc umíš jenom Ty.
Přečteno 359x
Tipy 7
Poslední tipující: Urvisu, Jeněcovevzduchukrásného, Frr, Kett
Komentáře (2)
Komentujících (2)