Anotace: Ve dvou se to lépe táhne.
Lidi vzhůru nohama,
Čas utíká pozpátku,
Nebe strmí pod náma,
Jen my dva jsme v pořádku.
Mraky plují pod podlahou,
Oheň hoří na vodě,
Kafe válčí s Mléčnou dráhou,
Jen my dva jsme v pohodě.
Slunce svítí celé noci,
Zubař pije kolu,
A co, že jsme oba cvoci?
Aspoň jsme v tom spolu.
Není nad to najít někoho s kým je člověk stejně šílený :) ST protože když jsi víc sám sebou s někým a je to vzájemné.. je to neocenitelné
30.04.2016 11:34:40 | Lioness