Rty mám od marmelády
lžičku jsem ponořila
do horké kávy
chutnám tě
v horním patře
ach jo
asi tě kousnu
svatý Petře
při mně stůj!
kdo vlastně jsi
že ses zul?
tak už mě konečně odčaruj!
změň frekvenci
na můj tep
pak mě rozpočítej mezi ně
do abecedy mužských jmen
pro kterého
budu zase ta ... nej...