Nikdy není pozdě žít
Tak dobrou noc
A dobře spi
Přeju ti to moc
Přísahám, pravda a né lži
Pak to slastné zapomnění
Nic nebolí, necítíš
Jen pravidelné oddechovaní
Při tom tě sen osvítí
V něm je jen tvůj svět
Miluj v něm koho chceš
Po kom tajně tvé srdce žhne
S ním tady odtančíš ples
Nakonec jenom probuzení
To je to o čem celou dobu sníš
Ptáš se proč tovlastně chceš?
Protože ten sen teď můžeš ŽÍT
Přečteno 512x
Tipy 8
Poslední tipující: Kubíno, Laven De Brig, Frr, Lioness, Kett
Komentáře (7)
Komentujících (4)