Anotace: nevěřící
nevěřím slovůmničí mě...jejich slabost i sílaskrytá
spalující žár
touhy
sny sněné
neprojevené
vydechnu a zemřu v cizí náruči
protoženeučiní nic
aby bojoval
nic proto
aby slovůmsvým i měvtisknul
ústy
život...
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?