Melodie
Melodie
Ze svých myšlenek,
ti složím písničku.
Pro její první tóny,
inspiraci najdu na víčku.
Pro první sloku,
ji hledat budu v polibcích.
A refrén znít bude,
jak v představách,
zní tvůj smích.
Druhá sloka,
ta psaná bude už doteky,
takovými, co člověk v srdci
nosí si na věky.
Pak zase refrén,
ať šanci třetí sloce dám,
i ta je k mání.
Pro inspiraci slov,
i melodie její,
já představím si s tebou,
..... milování.
Přečteno 485x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Krahujec, mirecek, Jin&Jang, Mácha, Malá mořská víla, Kapka
Komentáře (7)
Komentujících (3)