TICHÉ VARY
heřmánkový čaj
stéká mi s živoucí vůní
kdysi dotýkaných vlasů
ze střech tvých pousmání
do šálků vyprahlých po okraj
šeptám jim sehnutými rty
s chvěním půjčeným od smuteční břízy
v odlescích mihotání
oparů věčných rán
kondenzovaný čas do ticha nevystydá
tam kde se skrývá se mnou sám
žízeň si navzájem spalujeme
v pulsujících vřídlech
jež nám vyvěrají
z otevřených ran
Praha, 2.5.2016
https://www.youtube.com/watch?v=5sUuaC4lHPE&nohtml5=False
Já si dneska koupila heřmánkovej Jar, prej umeje všechno a navíc odmastí...kus po kuse, jizvy po slasti
07.05.2016 21:28:25 | básněnka
:) takové Lázně, řekla bych ... hojivá poezie
03.05.2016 14:08:34 | Ragnell