Anotace: ...................
pod kůží cosi
hluboko v nitru
kramfleky nosí
dupe do rytmu
radost i smutek
na duši cílí
kape kohoutek
upouští síly
asi srdce
a v něm city
proudy v řece
ústí jsi ty
příjímám lásku
trochu to hřeje
odlkládám masku
pouštím se do peřeje