?
Anotace: Láska je nevyzpytatelná a mnohdy si i konkuruje. Láska je všude a zároveň pomíjivá. Když muž ...
Láska je nevyzpytatelná
a mnohdy si i konkuruje.
Láska je všude
a zároveň pomíjivá.
Když muž oslní Tě
jsi krásná, přitažlivá
srdce rozbuší se
když jsi s citem upoutaná.
Máš starosti a bolesti
mnohdy i nespíš
prožíváš štěstí a radosti
když jen na něj pohledíš.
Nekonečně okouzlil Tě
a žiješ jen pro něj.
Lásce jde o vytvoření
nové bytosti
a to ostatní
nechť osud rozuzlí.
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin&Jang, Kett
Komentáře (1)
Komentujících (1)