Noc se blíží
a já bez pozvání.
Pomalu vcházím
do tvých snů....
Jsi ztracená!!
Má upíří láska
den ze dne tě vysává!!!
....takhle asi ne, ..,.:-)).....posunul jsem to někam jinam :-)
..omlouvám se....je hezká a smutná...
09.05.2016 05:28:13 | Mácha