Osudova, verze2

Osudova, verze2

Anotace: Teď mnou bloudíš v zajetí bílých stěn, a já vzdám se půvabu krásných dívek a žen, v lánech zlatých klasů chci dál s tebou stát, a vnímat život a vše, co nám chce dát

 

Teď mnou bloudíš v zajetí bílých stěn

A já vzdám se půvabu krásných dívek a žen

v lánech zlatých klasů chci dál s tebou stát

A vnímat život a vše co nám chce dát

 

Ať klidně unáší nás v bouři vody proud

Já tvé jiskry chytám jako suchý troud

Ať se stane, co stát se má

Jedna rýha v dlaních osudová

nás dva stejně znovu spoutá

 

Slova toho mága mi v uších znovu zní

Tak čistá jako kovy zbavené rzí

Ty a já jako žár sluncí a suchá tráva

Rychlý spád a děj láska rozehrává

 

Jako květ v ranní rose a v půli svého rozkvětu

Láska je dar vidět svět protékat v němém úžasu

Jako bláznivý film, co teď se kolem odehrává

Kde hrát hlavní roli je ta skvělá zpráva

 

Jako květ v ranní rose a v půli svého rozkvětu

Láska je dar vidět svět protékat v němém úžasu

A s lehkostí motýlích křídel stoupáš mi do hlavy

Tak zmámená a nemáš žádné zábrany

 

(Hanuš Šparlinek, 4.5.2016)

 

 

 

Autor Hanuš, 04.05.2016
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí