Anotace: Hned z rána
Moc se mi líbí. Připomnělo...
Ráno sama nohou bosou
brouzdala jsem lesní rosou
paprsky slunce třpytící
provedly vílu tančící
k rybníku lesklé hladině
kde kluk s kytarou na klíně
poslouchal koncert ptačí
Jo,to jsme byli mladší
05.05.2016 07:00:50 | Kapka
Jó to jsme byli ještě mladší.
Chodívám občas tu dívku pozorovat. Tam kde v mlze ztratila se mi.
Vypadá vždy jako by plula na obláčku. Možná proto, že už není.
16.06.2016 23:01:13 | Arthur Brainart