Ráno sama nohou bosou
brouzdávala lesní rosou
paprsky slunce třpytící
provedly vílu tančící
k rybníku lesklé hladině
kde kluk s kytarou na klíně
poslouchal koncert ptačí
Jo,to jsme byli mladší
Jarní vánek ukolíbal
moji duši do snění
sním že jsi mě něžně líbal
pod rozkvetlou jabloní
Pod stromy co kvetly
z nebe ke mně slétly
tvé polibky hebké
nemáme to lehké
Nikdo mi to nevěří
že zas se mnou večeříš
ve tvých očích vidím sebe
bez tebe i v máji zebe
Tvoje ruce před strží
moji duši podrží
Tvoje z lásky objetí
vzbudí moje dojetí
odloučit se nedokážem
ani v příštím století