Rty bloudí
po prázdné sklenici
otisk rtěnky
a parfém
plující
po srdeční hranici
kam smíš jen ty!
v tichu se toulej
po mých očích
udělej mi ďůlek
na bradě
pokaždé když se loučíš
...
Má poklona milá Kett, skvělý
...pomalu závidím tomu kdo ti smí ten důlek udělat... :-)
05.05.2016 23:50:34 | Mácha
hezké.. jen jsem nepochopila poslední verš.. pro mě je tam navíc..
05.05.2016 15:32:06 | Amelie M.
Taky si to trochu myslím..jen mi tam něco chybělo,tak jsem to tak...
a děkuju :-)
05.05.2016 15:33:25 | Kett
po srdeční hranici
kam smíš jen ty!
....no povedené ;)
05.05.2016 14:22:36 | xoxoxo