Když to nejde, tak to půjde

Když to nejde, tak to půjde

Anotace: Zbavit se lidí je těžké...

Chci tě zase vidět.
Zvoníš.
Duši schovávám
do alobalu a prodávám.
Vlastně daruji.

Pověstný bude ten,
kdo ten dárek chytí.
Děkuji Ti!
Je to k zblití.

Na vlásku držím
životní etapy.
Propast pode mnou
žádá písemnou žádost.
Zatím se jí vyhýbám.

Jak dlouho?
Dodatek.
V rakvi bude
dostatek štěstí.
Stojím nohama na zemi,
ale děkuji za ty nabídky.

Upadám chvíli do iluzí
tvářící se,
že mě nic nežere.
To jsou vyhlídky!

Ráj kolem mě tebe vítá.
Mladá jako dřív
narodím se znovu.
Setkání.
Znovu.
Objetí.

Než to přijde ukládám
se do černé postele.
Zavřete víko.
Miláčku, znovu tě potkám
v prostředí hříchu.
Usínám.
Je to k smíchu.

Čekám tě.
Přijď včas.


P.S.: Mě se jen tak nezbavíš.
Autor KlaraKimberlyViznerova, 05.05.2016
Přečteno 385x
Tipy 2
Poslední tipující: Lighter, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel