V hříchu
se ti postavím
proti zdi
dotknu se dlaní
a vypnu ovladačem všechny sny
jak se právě svlékám
jak se krotím
když tě nechám
v sobě být
po kůži
v křižovatkách
bloudit
a nenajít...
tahle je zajímavá, ponořuje se sama do sebe, dva děje , co se na konci spojí ... parádní kousek:)*
06.05.2016 07:56:52 | Ragnell