Když karty už nerozdávám..
..............................................
...............pracat tečky a ....
raděj,,,,
zahraju na struny podzimu
vženu do těla tvého zimu, chlad
zmatek a křičícich dětí hlad
je moje touha a vztek neutichne
ty rány když bublina praskne
v těch nejčernějšáích dnech
nečekáš to a spadla klec
a chceš být prostě cool
podívej, došel nám dech
když brečel jeden z nás
a ten druhý ho nikdy neposlech
off
..........................................................
¨
.
Přečteno 448x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, její alter ego, dva, Dreamy, Amonasr, Frr, Jin&Jang, Lioness
Komentáře (0)