....
Chci se s tebou smát,
svými slovy tě hřát.
Vášnivě si s tebou hrát,
všechna krásná místa na tvém těle znát.
Milovat se s tebou
tak jak to máš rád.
Nejsem nedobytny hrad,
s tvým příchodem odešel můj chlad
a ja po tobě cítím zase hlad.
Přečteno 448x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Krahujec, Mácha, Jin&Jang
Komentáře (6)
Komentujících (3)