Potřebuji Tě, potřebuji Tě
Nespokojená
potřebuji Tě, potřebuji Tě,
když voda mi stoupá… nad ramena…
A já tuším
že za chvíli zaplaví i ústa má
a já kleknu na kolena
to pro ni lehčí znamená
získat duší mou
projít černou tmou
a jen ty umíš
se vcítit, co cítím
a vím…
...že…
Potřebuji Tě, potřebuji Tě
Nespokojená
potřebuji Tě, potřebuji Tě
bez Tebe to nejsem já…
to je nádherný a cítím v tom melodii :-) ST.
09.05.2016 12:02:18 | tvořilka
Jsi opravdu dobrá! Cit Tvůj je správný. Už k ní melodie žije. Díky. :-)
11.05.2016 15:33:27 | Tom XVI