Dotýkej se
Dotýkej se....
a odhal má skrytá přání,
zrychleným dechem napovím,
jak schází mi něžné milování,
kterým jsi mé touhy vybarvil.
Červeně, jako tvé rty,co po malinách chutnají.
Modře, jak oblohu, jenž vídám v tvém pohledu.
Vzácností zeleným smaragdům se chvíle rovnají,
když žár žlutých paprsků z tvých dlaní "krást" dovedu.
.....m(a)luj mě dál.....
prosím.