Vůně červeného čaje
Má čarokrásná múzo z březového háje,
vybavuji si vůni červeného čaje,
zvuk tvého smíchu,
pak nahotu těl v tichu.
Prsty propletene vášní,
jak básníci prostopášní,
do zad ryjí svoje rýmy,
na posteli s baldachýny.
Přečteno 448x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, Nikita44, Mácha, bogen
Komentáře (1)
Komentujících (1)