Osud
Nikdy neucítíš mou bolest,
nikdy neuslyšíš můj smích,
nikdy neuvidíš mé slzy!
Vše odejde tiše se mnou,
umře a už se neprobudí!
Pláčeš?
Plač, roň slzy,
přijde nový a hezčí život
a teprve tehdy pochopíš
cos nedokázal pochopit!
Zase pláč?
Ne, teď už jenom smích!
Komentáře (0)