Tato noc
Anotace: Když po mnoha letech strávíte noc vedle někoho, kdo vás miluje a koho milujete ...
*
*
Na vlnách úzkosti přicházejí sny
a zobáky neklidných myšlenek
tlučou v mé hlavě v synkopickém rytmu
Však tuto noc
havrany zaplašil tvůj hlas
a rozepjatá křídla tvé lásky
nade mnou tiše bděla
Ach bože, jaký klid ....
Já v temnotách dávno zapomněla
jak hedvábný spánek může být ...
*
*
Přečteno 426x
Tipy 9
Poslední tipující: Dreamy, bogen, Romana Šamanka Ladyloba, Donne, Nikita44
Komentáře (0)