Anotace: ...
Posaďme se spolu do trávy
A dýchejme přítomnost
Našich citů
S vytaženými rukávy
Jsi zcela prost
Vlastních limitů
Mlč! Neříkej nic
Mlč! V představách mám pár skic,
které si chci prožít
V rozsahu dvanácti tónů
Mě zahrnuješ pohledy
Předpisy
Jsme svázáni
Toužíme naposledy
Po vzájemných dotecích
Nejen narcisy
Mlč! Neříkej nic
Mlč! Prozatím
Ukryjeme se
Do učebnic
Nelze jinak.