Srdce tluče hluše
Anotace: A přece tluče...
Srdce bije.
Tiká a tluče.
Bije a tiká.
Trochu pomalu.
Snad...
Hluše.
Snad zachytíš mě
v pozoru.
Někdy i kluše
v pozadí.
Na obzoru.
Padám.
Volným pádem.
Nahoru.
Na horu,
která doutná,
nehoří.
Těžko na ní
vydržíš.
S očima moudrýma
žádám tě o změnu.
Sotva moudrýma.
Tak nějak koloběh.
Čekání na směnu.
Sedíme naproti sobě.
Žádná jiskra.
Oči mokré
učí se z nebe.
Z hory.
Z doutnaté hory.
Z té hory.
Koukám přímo do hry.
Stará dýmka srdce.
Jediným vzplanutím
zakalilo se nebe.
Nebe.
Doutná.
Ta hora.
Bež tam.
Do toho krásného nebe.
Šedého nebe.
Tam nahoru.
Na horu.
Komentáře (0)