...tak vyjmi růži zvadlou
ze své krásné klopy
a přimkni třeba chudobku
i v té je plno krásy
na vzpomínky vem nádobku
co nocí štěbetá si
jéje co sem to zase vyvedl prosté jůůůůů by postačilo
moc krásná básnička
03.05.2018 10:35:45 | klaun
Staré lásky nerezaví,
ač pak nebyl snad ten pravý,
vzpomínky krásné duši vzruší,
člověk je rád víc, než sám tuší...
:-)
15.10.2016 01:32:13 | Kozoroh 1