*
Jak voní láska?
Jako černá káva
a krabička s velbloudem.
Jak chutná láska?
Jako snídaně z rána
s pekanovým oříškem.
Jak vypadá láska?
Jako teplá noc nad jezem
a zahrádka vltavský chaty.
Jak hřeje láska?
Jako letní provoněná zem
a horký čaj z čerstvé máty.
*