Marnost
Naděje nás opustila a vášeň to vzdala,
o sny nás připravila, jen touha nám zbyla.
Toužili jsme po lásce a bojovali za city,
bohužel jsme nevyhráli, kvůli vlastní marnosti.
Nikdy jsme neznali vzorec, jak spolu vyjít,
možná jsme se ani nesnažili, na to přijít.
Teď platíme za chyby, každý za svoje a každý sám,
snad jsme se poučili a půjdeme dál..
Přečteno 376x
Tipy 5
Poslední tipující: Mácha, Zrzi
Komentáře (3)
Komentujících (3)