Anotace: ...
♫
Chci zase do rtůpíchnout krásujemné linkykontura čarse navždy spojíuž žádné šminky!permanentní tečnakopíruje v kůži stálost
chceš můj úsměv?
tak na... lásko ...máš ho!
pod tričkem schovaný
...
Bolí to, aby to potom bylo hezké? Nebo to jen bolí? Ne je to jen hezké!
23.05.2016 11:43:22 | Dsmi
Bolí to,ale stojí to za to...
23.05.2016 12:28:41 | Kett
Tak tomu říkám diplomacie! Tak ať to stojí za to bolení! :)
23.05.2016 13:01:18 | Dsmi
:-))
23.05.2016 13:02:06 | Kett
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?