Nejsem Večernice
ani Lada
mrakomor je soused
a v myším kožíšku je zima
takže zrada!
všude jsou růže
asi plané
ale princezna nejsem
jasný pane!
šaty s vlečkou
vyberu z Quelle
korunku z bižu
si musím taky koupit
a do p....e!
lodičku nechám
na schodech v Penny
u pokladny prohlásím
jen žádné slevy!
Včera jsem potkal prince na bílém koni
vyjel za tebou prý již loni
zrovna měl práci, že prý lelky lovil.
Kůň trochu kulhal a ještě teď mi smrdí
princ nebo to zvíře? Nevím!
Poslal jsem ho k šípku do dálných teplých rovin.
Doufám, že se nezlobíš!
25.05.2016 11:53:14 | Dsmi
Jako už loni jó? :-))
no hezký teda..co je lelek nevím
a je mi teda strašně líto toho koně :-))
a vůbec se nezlobííím :D
25.05.2016 11:56:31 | Kett
U dveří do obchodu napsáno 'Princové už došli, omlouváme se za vzniklé potíže'
24.05.2016 16:07:02 | Lioness