https://www.youtube.com/watch?v=OUyfQLd3bCs
Hledím upřeně do kapek deště
vidím v nich tvůj obraz
a víš co ještě?
křičím do poryvu větru
snažím se vyslovit jedno slovo
jen krátkou větu
Chci tě!
odezvy od tebe nečekám žádné
tvé stezky jsou velmi zrádné
já na tu chvíli stále čekám
jednou přijít musí
ohlížíš se jiným směrem
mrhám tu drahým časem
jsem jako ta husa se svým klasem
neslyšíš mě snad?
nevidíš nebo nechceš vidět?
všem vytrvalcům tleskám
měj se krásně
tvé jméno od zítřka neznám...
Vytrvalci někdy slaví až překvapivé úspěchy ;-)) Ale jinak jsem spíš pro to Tvé řešení, taky nerad marním zbytečně čas :-D Zní to pěkně odhodlaně, žádné fňukání - ST :-)
26.05.2016 10:35:09 | Amonasr