No Ahoj
ako sa máš?
dúfam že si "eště" spomínaš!
som tvoja múza
niekedy aj drzá cuza
čo ťa rada má !
no tak ma zase pozvi ďalej
ako sa to má ?
zavrieme sa do seba
nepustí ma oči zo seba
a budeme sa spolu smiať
nie ja chcem pusu dať !
opijem sa večným krikom
ty budeš na chvíľku
červeným trpaslíkom
a ja sa budem báť !
tak už pojď
prepni ma
do polohy spať
...
"Off"