Pod temnou oblohu usedám,oděna v smuteční šat,
tam,kde louky přechází v bažinu,
tam bitevní pole začíná,
tam minulost a přítomnost budou o mou duši se rvát….
Už Temný rytíř po zbrani sáh,chystá se krvavá řež,
Staň se,co má se stát,
černým šátkem zamávám,
Naposled lásko vstaň z popela ,s hlavou vztyčenou ,
S písní na rtech ,do boje běž!
Výkřiky marnosti v uších jak smuteční marš my zní
Do srdce noří se chladivá čepel,pomalu barví se rudým purpurem,
To Temný rytíř mečem mách a z milosti ránu dal poslední
Na zemi,v smrtelné křeči leží má minulost,
Tiše, bez pláče umírá,
hrdě nese svůj kříž
Bez lásky,víry a naděje,s úšklebkem ve tváři
teď vládu svou vítězně přebírá šedivá budoucnost…
Temný rytíř helmici sňal,
duše má spoutaná oči své hrůzou šíří,
poznání přichází jak ďábel sám.
Ten,kdo byl milován teď rány rozdával,
Ten kdo byl pro mne vším, s vítězným úsměvem odchází.
Ten kdo plenil a dobýval do noci zakřičí
„Vivat král“…