Anotace: ...
Když se směješ, rozjasníš mi den.
Když spím, jsi můj sen.
Když pláčeš, utěšuji Tě.
Když si hraješ, radostí naplňuješ mě.
Jsi můj život a vždy budeš. <3
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?