Láska a vrabci
Anotace: ..tak si lítat..
Nechci být vážná
jak se to nosí ze zvyku
chci být jak hejno malých vrabčáků
a s nimi rozletět se do oblak
a letět volně jak ten pták.
Mrknout se trošku za mráček
a pak jak malý školáček
vrátit se do Tvého zajetí
nechat se držet ve Tvém objetí.
Přečteno 428x
Tipy 7
Poslední tipující: Jan Urban, tato22, VEDz RVAHEs, Mácha
Komentáře (7)
Komentujících (5)