https://www.youtube.com/watch?v=XsTjI75uEUQ
Krátké setkání ve snech
ve světě pustým
dnes v noci tě už neopustím
letíme spolu k oblakům
do vesmíru ke hvězdám
opouštíme svět, který znám
utéci veškerým zlům
vstříc bláznivým snům
zamávat bílým andělům
držet tě v náručí
v souhvězdí Orion
vyznat ti lásku
slov více než milion
vzdaluješ se mi
venku začíná svítat
rozplýváš se v mlze
odplouváš v slze
bez rozloučení...
Umíš krásně sladit hudbu do tvých básní
a neopouštěj jí Kubí...nedělej to! :-))
30.05.2016 07:03:28 | Kett
Pokaždé, když něco píšu, tak naladím tu správnou hudbu. Díky tomu mi myšlenky přicházejí rychleji a víc se do díla dokážu vžít.:))) Moc děkuju Kett :)), neopustím ji... :)
30.05.2016 13:43:15 | Kubíno