Tetuj mě
na rtech
vibrující
doteky
couvej
jsou kousající
v mezi chvění
po kůži pluj
do pupíku
přistaň a stůj!
tvůj dech
roztříšti po loknách deště
z řas se top
jsem nezkrotná
ještě
když zůstávám
v předehrách tvých slov
Neumím vyslovit, co ve mně báseň vzbuzuje, ráda jsem však, že tady pro mne je.
31.05.2016 17:47:20 | JSJ