Zamilovaní
Schouleni pod peřinou,
intenzivně prožívajíc vteřinu za vteřinou.
Přijímajíc souznění,
lanem lásky spoutáni,
pro sebe jen stvořeni,
zcela sobě oddáni.
Mokem vášně omámeni
a na svět se smějící,
chtíčem,touhou poháněni,
ruku v ruce kráčící.
...zamilovaní
Přečteno 445x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, JSJ, Mácha
Komentáře (0)