Žalkohol
Anotace: O žalu a alkoholu
poslední večer májovej
poslední lásky čas
bez výsledku zhas
bez překvapení
vítá mě světlo denní
samota zuby cení
hraju si rock´n´roll
a piju žalkohol
vybírám mollový akordy
když s ženskou jsem na kordy
další lok a nemám furt dost
v srdci kocovina na věčnost
a tos byla hodinovej host
Přečteno 438x
Tipy 3
Poslední tipující: Kubíno, Sidonie89, Lioness
Komentáře (1)
Komentujících (1)