Osamělá
Zoufale jsem čekal na zázrak
slovními pěstmi bušil jsem do nebe
stačil jen malinký náznak
a nebe pak poslalo Tebe.
Když ležíš nahá na bílém pozadí
jak perla v stříbřité ulitě
mé dlaně něžně Tě pohladí
a těla leží tak nehnutě.
Něžnost se střídá s objetím
dlaně jsou spojeny v sobě
slzy pak v úplném dojetí
ztrácí se v nejhezčí době.
Není moc věcí, které tu máme
mění se, mizí a ztrácejí lesk
někdy s tím bojujem, jindy to vzdáme
na konec přijde smrtící třesk.
Přečteno 405x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Dreamy, JSJ, Poetik, Romana Šamanka Ladyloba, Jin&Jang
Komentáře (1)
Komentujících (1)