Tohle je jako prázdné plátno - proč ho nezaplnit barvami, když se to tak nádherně nabízí? Vidím tady spoustu krásných slov, která ale takto vyznívají, jako výpotek z google translatoru...přitom stačí tak málo a může se to i usmát : )
...navíc tohle prázdné plátno není ani zasazeno do rámu (název)
Snad jsem si neudělal tímhle komentářem dalšího "nepřítele", snažím se jen podělit se o své postřehy ; )
Hodně štěstí v dalším psaní, přeji : )
05.06.2016 00:30:11 | gemini