Vybledlá
Anotace: jedna píseň, jeden příběh...
Byl jsi stínem mého světla,
naše myšlenky, cítil jsi nás,
teď přichází nový začátek
a já jsem vybledlá.
Tak kde jsi teď?
Byl to jen můj sen?
Jen má fantazie?
Prosím, vrať mi je zpět.
Jsem vybledlá,
to monstrum mě ovládá,
jsem vybledlá
jako stín, co do moře padá
a rozpálené srdce uhasíná.
Komentáře (0)