Anotace: ...
Jak satelit kroužíš po orbitu,
dívám se na tebe přes mraky.
Jenom tvůj signál občas zní tu.
Dávno máš klíče k mému bytu
na kroužku společně s rozpaky.
Zahrádky dělí plůtek z tújí,
o který nikdo se nestará.
Věty se na rtech opakují,
a když jim další slůvka ují,
zbude jen myšlenka beztvará.
Zmačkané stránky snesou více,
než by rty uměly vyslovit.
Další hra jako z učebnice...
Popelka čeká - bez střevíce
- na prince, co jí spí v podkroví.
:) pohádková - ta poslední strofa nejvíc
06.06.2016 23:16:36 | Ragnell
...až vystoupí spolu na střechu a vzlétnou..pak spolu v náručí vichrů
radostí hydře odloučení všechny hlavy lehce setnou...:-D* ST*
06.06.2016 21:47:22 | Frr